Otteluajat, pelaajaluettelot ja pelipassilistat

Otteluajat aikuisten sarjoissa

Sähköisen pöytäkirjan täyttäminen ei onnistu, jos ottelulla ei ole päivämäärää. Aikuisten sarjoissa ottelun/turnauksen järjestäjä laittaa päivämäärät, kellonajat ja pelipaikan alla olevan ohjeen mukaan. Sen jälkeen riittää, kun ilmoittaa muille joukkueille, että tiedot löytyvät tulospalvelusta.

Nuorten sarjoissa turnauksen järjestäjä laittaa päivämäärät ennen turnauskutsun lähettämistä alla olevan ohjeen mukaan.. Huolehdithan siis, että turnauskutsu tulee tehtyä ajoissa.

Tulospalvelun pelaajaluettelo pelipassilistana

Kaikissa sarjoissa tulee tehdä pelaajaluettelot tulospalveluun, ja nämä luettelot käyvät myös pelipassilistana. Luetteloon voi laittaa vain pelipassillisia pelaajia. Pelaajaluettelot ovat ehdottomia myös sähköisen pöytäkirjan käytössä, joten ajantasainen luettelo tulee tehdä viimeistään tunti ennen peliä.

Pelipassilistana käy vain lista, joka on tulospalvelussa.

Pelaajaluettelo näkyy myös julkisesti tulospalvelussa, mutta ilman syntymävuotta ja pelipassin laatua.

 

Otteluajan asettaminen

Joukkueen oman koodin voi tilata tulospalvelusta kohdasta Kirjaudu > Tilaa unohtunut joukkuetunnus (ei vaihdu uudelleen tilattaessa). Sähköpostiosoitteeksi tulee laittaa sama osoite, mikä on tulospalvelussa joukkueen yhteyshenkilön osoite, ja koodi tulee siihen osoitteeseen.

Sähköinen pöytäkirja (sisältää ohjeen pelaajaluettelojen tekemiseen, samoilla tunnuksilla asetetaan otteluajat).

Pelipassit

Pelipassit, jotka oikeuttavat pelaamisen aluesarjassa

  • Aikuisten kilpapassi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton)
  • Ikäluokkapelaajilla (nuoret) oman ikäluokan pelipassi
  • Lentopalloliiton sarjoissa pelaavilla sarjatasoaan vastaava pelipassi