Elämisentaitoja Lions Quest -liikuntaseurakoulutuksia Itä-Suomessa

28.2.2022

Liikuntakasvattajille mahdollisuus pysähtyä pohtimaan omaa roolia ja toimintaa joukkueessa tai harjoitusryhmässä sekä oman toiminnan vaikutusta lasten ja nuorten elämään

"Lapset ja nuoret tarvitsevat yhteisiä onnistumisen kokemuksia, jotta he kiinnittyvät liikkumiseen sekä oppivat toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen. Seuratyöllä on suuri mahdollisuus kasvattaa lapsistamme ja nuoristamme osaavia tulevaisuuden tekijöitä. Elämisentaitoja Lions Quest -ohjelma antaa käytännön työkalut tähän arvokkaaseen työhön.”
Jukka Jalonen, valmentaja


Elämisentaitoja Lions Quest -liikuntaseurakoulutus tarjoaa valmentajille, ohjaajille ja muille lasten ja nuorten parissa toimiville liikuntakasvattajille 
mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan omaa roolia ja toimintaa joukkueessa tai harjoitusryhmässä sekä oman toiminnan vaikutusta lasten ja nuorten elämään.


Toiminnallisessa koulutuksessa perehdytään avoimen ilmapiirin luomiseen sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen harjoittamiseen. Painopisteitä ovat lisäksi ryhmähengen luominen, itseluottamus ja sisäinen motivaatio sekä päätöksentekotaidot. Kursseille on osallistunut mm. jääkiekon, jalkapallon, uinnin, taitoluistelun, salibandyn, voimistelun ja yleisurheilun parissa toimivia valmentajia ja ohjaajia, joilta saatu palaute on ollut erittäin hyvää.

Lions Quest tarjoaa osan liikuntaseurakoulutuksista maksuttomana lionsklubien Punainen Sulka -keräyksen tuottamilla varoilla. Lisäksi järjestetään maksullisia koulutuksia, joiden hinta on 248 euroa (sis. alv) per osallistuja. Maksulliseen koulutukseen voi hakea rahoitusta paikallisilta lionsklubeilta. Klubit tukevat osallistumista mahdollisuuksiensa mukaan osana hyväntekeväisyystyötään.

Koulutukset toteutetaan kahtena arki-iltana seuraavasti:

SAVONLINNA tiistai 29.3.2022 ja tiistai 5.4.2022 (maksuton)

KUOPIO keskiviikko 30.3.2022 ja keskiviikko 6.4.2022 klo 17.30–21.00 (maksuton)

Katso Jukka Jalosen ja Jani Komulaisen tähdittämä esittelyvideo! https://www.youtube.com/watch?v=1IlzFDZy5vM 


Lisätiedot, ilmoittautuminen ja rahoitushaku: www.lionsquest.fi 


Ilmoittaudu viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos olet tulossa maksulliseen koulutukseen, hae rahoitusta mielellään noin 1-2 kuukautta aikaisemmin.