Itä-Suomi Cup

________________________________________________________________

2018

Joen Juju ja Karelian Hurmos Juniorit isännöivät tämän vuoden Itä-Suomi Cup -tapahtumaa Joensuun Areenassa lauantaina 12.5. Päivän aikana maakuntien D- ja C-junioreiden 1. ja 2. joukkueet pelasivat maakuntamestaruuksista. Maakunnista mukana olivat  Pohjois-Savo, Etelä-Savo ja Pohjois-Karjala ja Keski-Suomi.

Tapahtuman avasi valmentajapalaverissa Itä-Suomen aluepäällikkö Pertti Kulluvaara. Pelit pelattiin kahdeksalla kentällä ja tapahtuma onnistui hienosti. Voittajajoukkueille jaettiin mitalit ja jokaisen sarjan voittajamaakunta palkittiin myös kiertopalkinnolla eli upeilla pokaaleilla. Pokaalien historiasta löytyy lisätietoa lentopalloliiton sivuilta.

Tapahtuman kaikki pelitulokset löytyvät lentopalloliiton tulospalvelusta, mutta alla kooste:

Tuloksissa on lyhennetty  maakunta seuraavasti
Pohjois-Karjala: PK
Pohjois-Savo: PS
Etelä-Savo: ES
Keski-Suomi KS

C-tytöt: 
1. PK1 2. ES1 3. KS1 4. KS2 5. ES2 6. PS1 7. PK2 8. PS2

C-pojat:
1. KS 2. PK 3. PS

D-tytöt:
1. PS1 2. PK1 3. KS1 4. ES1 5. KS2 6. PK2 7. ES2 8. PS2

D-pojat: 
1. KS1 2. PS1 3. ES1 4. PK1 5. ES2 6. KS2 7. PK2 8. PS2

Tapahtuman kuvia löytyy Jujun Facebookista.

Iso kiitos Jujun ja Karelian Hurmoksen puolesta Itä-Suomi-Cupiin osallistuneille pelaajille, valmentajille, tuomareille ja kirjureille! Päivän aikana nähtiin upeita pelisuorituksia ja tiukkoja pelejä! Erityiskiitos myös kaikille talkoolaisille jotka mahdollistitte tämän tapahtuman!  Ensi vuonna järjestelyvastuussa on Keski-Suomi. Toivottavasti näemme siellä vielä enemmän joukkueita myös c-poikien sarjassa.

Nähdään ensi vuonna Keski-Suomessa!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Suomi Cup 2018 Joensuussa
 

Pohjois-Karjalan järjestää kevään 2018 Itä-Suomi Cup-tapahtuman. Turnaus järjestetään 12.5.2018 Joensuussa, Joensuu Areenalla!

Turnauksen otteluohjelma löytyy nyt täältä liitteenä sekä torneopalista. 

Ruokailu on järjestetty kahvion yhteyteen ja maksaa 5,5€/henkilö. 

 

 

Itä-Suomi Cup on suunnattu Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan sekä Keski-Suomen maakuntien D- ja C-junioreille. Cup pelataan vuosittain toukokuussa - yleensä yhdeksännen päivän tienoilla ja järjestelyoikeudet kiertävät vuosittain maakunnasta toiseen. .

Itä-Suomi Cup'issa pelaavat seuraavat maakunnalliset ikäkausijoukkueet molemmissa sukupuolissa:

  • D-tytöt ja -pojat 1- ja 2-joukkueet
  • C-tytöt ja -pojat 1- ja 2-joukkueet

Kukin maakunta kokoaa omissa maakunnallisissa tapahtumissaan omat joukkueensa.

Jo aikojen alusta turnauksessa on noudatettu sääntöä, jolla määritellään, että joukkueet rakentuvat vähintään kahden eri seuran pelaajista. D-junioreissa joukkueen koko voi olla esim. 6-8 pelaajaa ja C-junioreissa 8-9.

Jokaisen pelaajan tulee saada riittävästi peliaikaa (ei ainoastaan taktisia vaihtoja) ja se tarkoittaa kokonaisia eriä/otteluita.

Mahdollisista poikkeuksista, sääntöihin nähden, tehdään anomus perusteluineen aluepäällikölle (Pertti Kulluvaara). Aluepäällikkö tekee päätöksen perusteluineen.

 

Itä-Suomi Cupin järjestelyoikeudet vaihtuvat vuosittain ja kiertävät neljän maakunnan kesken: Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo ja Keski-Suomi.

Itä-Suomi Cupin ohjeet 2017

PDF-tiedostoita_suomi_cup_otteluohjelma.pdf (345 kB)