Itä-Suomi Cup

Itä-Suomi Cup 2018 Joensuussa
 

Pohjois-Karjalan järjestää kevään 2018 Itä-Suomi Cup-tapahtuman. Turnaus järjestetään 12.5.2018 Joensuussa, Joensuu Areenalla!

 

Itä-Suomi Cup on suunnattu Pohjois-Savon, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan sekä Keski-Suomen maakuntien D- ja C-junioreille. Cup pelataan vuosittain toukokuussa - yleensä yhdeksännen päivän tienoilla ja järjestelyoikeudet kiertävät vuosittain maakunnasta toiseen. .

Itä-Suomi Cup'issa pelaavat seuraavat maakunnalliset ikäkausijoukkueet molemmissa sukupuolissa:

  • D-tytöt ja -pojat 1- ja 2-joukkueet
  • C-tytöt ja -pojat 1- ja 2-joukkueet

Kukin maakunta kokoaa omissa maakunnallisissa tapahtumissaan omat joukkueensa.

Jo aikojen alusta turnauksessa on noudatettu sääntöä, jolla määritellään, että joukkueet rakentuvat vähintään kahden eri seuran pelaajista. D-junioreissa joukkueen koko voi olla esim. 6-8 pelaajaa ja C-junioreissa 8-9.

Jokaisen pelaajan tulee saada riittävästi peliaikaa (ei ainoastaan taktisia vaihtoja) ja se tarkoittaa kokonaisia eriä/otteluita.

Mahdollisista poikkeuksista, sääntöihin nähden, tehdään anomus perusteluineen aluepäällikölle (Pertti Kulluvaara). Aluepäällikkö tekee päätöksen perusteluineen.

 

Itä-Suomi Cupin järjestelyoikeudet vaihtuvat vuosittain ja kiertävät neljän maakunnan kesken: Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Etelä-Savo ja Keski-Suomi.

Itä-Suomi Cupin ohjeet 2017

PDF-tiedostoItä-Suomi Cup Ohjeita 2017.pdf (258 kB)
PDF-tiedostoOtteluohjelmat 2017.pdf (92 kB)
Sisältää tuomarivuorot

Otteluohjelmat tulospalvelussa (ei tuomarivuoroja)