Idän alueen seurat - vastaattehan Lentopalloliiton seurakyselyyn!

15.11.2022

Vastanneiden kesken arvotaan Mikasan palloja

Suomen lentopalloliitto aloittaa seuratoiminnan kehittämisohjelman, jonka vaikuttavuuden arvioimiseksi ja oikeiden tukipalveluiden tarjoamiseksi tarvitaan tietoja jäsenseurojen tämän hetkisestä tilasta. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia.

Kyselylomakkeelle avautuu lisäkysymyksiä vastausvalinnoista riippuen, joten ole ystävällinen ja vastaa kaikkiin eteesi avautuviin kysymyksiin jotain, kunnes pääset loppuun. Tunnistat VIIMEISEN kysymyksen siitä, että sen kerrotaan olevan VIIMEINEN kysymys.

Kaikille vastanneille lähetetään kooste kyselystä, josta ei selviä yksittäisen seuraajan/vastaajan vastaukset. Lisäksi kaikkien ma 28.11.2022 mennessä vastaajien kesken arvotaan 5 kpl Mikasan SKV5 pehmopalloja.

Kyselyyn pääset tästä linkistä SEURAKYSELY

Mikäli et ole päässyt mukaan Lentopalloliiton Seurainfoihin, voit tutustua niiden tallenteisiin tästä. Seurainfoissa käydään aina läpi ajankohtaisia asioita sekä muistutellaan ja tiedotetaan tulevista. Seurainfot ovat myös avoin foorumi keskustelulle ja kysymyksille, joihin toivoisitte vastauksia. Seurainfoon osallistuminen kannattaa - yhteiset askelmerkit lajin kehittämiseen löytyvät sitä kautta.