HARRASTETURNAUS 3 vs. 3 C-B-nuoret

16.3.2023


15.4. klo 10.-16.00 Kuopiossa testataan lentopallon erilaisia pelimuotoja harrasteturnauksen pilottikokeilussa

3 VASTAAN 3 HARRASTETURNAUS (PILOTTI)

 

Harrasteturnaus toteutetaan Suomen Lentopalloliiton ja Puijo Wolley Juniorit ry:n yhteistyönä. Kysymyksessä on pilottitapahtuma, jonka tarkoituksena on kartoittaa tapahtuman mielekkyyttä ja kysyntää.

Turnaus järjestetään lauantaina 15.4. klo 10.00-16.00 Kuopiossa, Neulamäen koululla (Pinokuja 6,70150 Kuopio). Ilmoittautumisaika päättyy su 9.4.2023 klo 15.30.

Tutustu turnauksen pelimuotoon ja toimintatapaan uutisen tai Suomisportin linkin kautta. Samasta linkistä pääset myös ilmoittautumaan tapahtumaan!

SIIRRY SUOMISPORTIIN 

Tapahtumaan osallistuvilta toivomme vastaavan palautekyselyyn, jonka pohjalta mietitään jatkoa. Palautekyselyn linkki toimitetaan tapahtumaan ilmoittautuneille automaattisesti (ilmoittautumisen suorittamisen jälkeen sähköpostiin saapuvassa vastausviestissä). Kysely toteutetaan anonyymisti. Vastauksista ei pystytä tunnistamaan vastaajaa. Kyselystä ei synny henkilörekisteriä. 

KOHDERYHMÄ

C-B-tytöt ja pojat (2006-2009 syntyneet). Samassa joukkueessa voivat pelata C-B-nuoret (ei sekasarjajoukkueita). Joukkueessa voi pelata myös alaikäiset (asianmukaisella pelipassilla), mutta eivät yli-ikäiset.

SARJAT

Harrastesarja: Tytöt ja pojat (Harraste-/Puulaakipassi). Harrastesarjassa ei voi pelata kilpapassin omaava pelaaja.

Kilpasarja: Tytöt ja pojat (oman ikäluokan Kertapassi, Pelipassi).

JOUKKUEMÄÄRÄT TAPAHTUMASSA

Turnaukseen otetaan mukaan maksimissaan 18 joukkuetta ILMOITTAUTUMISJÄRJESTYKSESSÄ (3-x määrä pelaajia/joukkue). Tapahtuman toteutuksen minimijoukkuemäärä on 7 joukkuetta. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muokata sarjoja/otteluohjelmia osallistujamäärän mukaan.

OSALLISTUMINEN JA ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen edellyttää asianmukaisen pelipassin hankkimista. Peli-, Kerta-, Harraste- ja Puulaakipassit pääset hankkimaan suomisport.fi -palvelusta. Kaikki ilmoittautuvat yksilönä turnaukseen.

Mikäli sinulla on jo tiedossa joukkue, jossa pelaat, mainitse lisätietokentässä joukkueesi nimi.

Mikäli sinulla ei ole joukkuetta: - tapahtuman järjestäjä arpoo sinut johonkin olemassa oleviin joukkueisiin. - mikäli ilman joukkueita ilmoittautuneita on enemmän, heistä ensisijaisesti muodostetaan arpomalla omat joukkueet.

VAKUUTUSTURVA

Osallistut tapahtumaan omalla vastuulla. Järjestäjät (Suomen Lentopalloliitto ja Puijo Wolley juniorit ry) eivät ole tapahtumakohtaisesti vakuuttaneet osallistujia. Vakuutusturvasi voi olla kunnossa, mikäli olet hankkinut pelipassisi vakuutusturvalla tai muu vapaaehtoinen vakuutuksesi kattaa mahdolliset loukkaantumiset.

OSALLISTUMISMAKSU

7,50 €/pelaaja ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ei maksupalautuksia, mikäli osallistuja peruu osallistumisensa. Mikäli tapahtuma perutaan järjestäjän taholta, osallistumismaksu palautetaan täysimääräisenä. Osallistumismaksut menevät lyhentämättömänä tapahtuman järjestäjälle (Puijo Wolley Juniorit ry).

TAPAHTUMAN TOTEUTUKSEN EHDOT

Koko tapahtuman joukkuemäärä on 18 ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kunkin sarjan toteutumisen minimijoukkuemäärä on 4 - maksimijoukkuemäärä on XX/sarja. Joukkuemääriä sarjoittain voidaan lisätä toisen sarjan kiintiöstä, mikäli jokin sarja ei täyty. Mikäli joukkuemäärät sarjoissa jäävät vähäisiksi, järjestäjä pidättää oikeudet sarjojen yhdistämiseen tapahtuman toteuttamiseksi.

SÄÄNNÖT

- pelaajamäärä kentällä: 3

- kiertovaihto, jos pelaajia on enemmän

- aikapeli: 2 x 10 min. sisältäen puolten vaihdon 30 sekuntia (ripeää toimintaa)

- ei pistekattoa

- ottelu voi päättyä tasan 

- pelialue: sulkapallon nelinpelin kenttä

- verkon korkeus: Tytöt: 210 cm, pojat 214 cm (molemmissa sarjoissa) - syöttösääntö: tiebreak (1-2-2-2...)

- poikkeamat lentopallon normisäännöistä: ei liberoa, ei koppia. - otteluiden välinen tauko 5 min. (alkuveryttely toteutettava tapahtuman järjestäjän osoittamalla alueella)

- tapahtumassa otteluiden pisteet lasketaan 

- sarjataulukkoa ei harrasteturnauksessa kuitenkaan pidetä

PELAAMINEN VAJAALLA

Mikäli joukkueella ei ole kiertovaihtopelaajia, loukkaantumistilanteessa joukkue voi pelata vajaalla. Vajaalla voi pelata myös henkilökohtaisen syyn (kunto, kivut) perusteella, jolloin vajaalla pelaaminen on mahdollista.

TUOMAROINTI

Ei tuomareita. Joukkueet yhdessä ratkaisevat nopeasti epäselvät tilanteet (kello käy). Jos sopua ei tahdo syntyä: kivi - sakset - paperi toimii aina!

PALLONKÄSITTELYLINJA

Pääasia on pelaamisen syntyminen - selkeä koppi on kielletty.

ILMOITTAUTUMINEN JA HINTA

Jokainen pelaaja ilmoittautuu henkilökohtaisesti (7,50 €/pelaaja). Mikäli sinulla ei ole joukkuetta, valitse "Ei joukkuetta". Näin järjestäjä osoittaa sinulle joukkueen (koko tapahtuman ajaksi). Mikäli sinulla on joukkue, ilmoita Joukkue, jossa pelaan -kohtaan joukkueesi nimi.

PELIOIKEUS

Harrastesarja: Harrastepassi tai Puulaakipassi (10 €). Kilpasarja: Oman ikäluokan Pelipassi.

OTTELUOHJELMA

Järjestäjä julkaisee otteluohjelman nettisivuillaan 3 vrk. ennen tapahtumaa.

SARJATAULUKKO

Ei

TURNAUKSEN JURY

Ei

LISÄTIETOJA

Timo Leikas, timo.leikas(a)puijowolley.fi, 040 128 9951 (Puijo Wolley Juniorit ry) 

Pertti Kulluvaara, pertti.kulluvaara(a)lentopalloliitto.fi, 044 080 6605