Itä-Suomen Lentopallo palkitsi Savon Sanomat -syysturnauksessa

20.9.2019

Kuvasta puuttuvat Miila Puruskainen ja Marko Räsänen
Kuvasta puuttuvat Miila Puruskainen ja Marko RäsänenItä-Suomen Lentopallo on perinteisesti palkinnut lentopallotoimijoita Kuopiossa Puijo Wolleyn järjestämän Savon Sanomat -syysturnauksen yhteydessä.

Palkittavia pääsi ensi kertaa ehdottamaan Itä-Suomen Lentopallon nettisivujen välityksellä https://www.ita-suomenlentopallo.fi/?x254192=960340. Ehdotuksia tulikin varsin mukavasti, joten käytäntö tulee jatkumaan.

Palkinnot

Palkittavia ei palkittu ihan tavallisilla palkinnoilla, vaan todellakin lentopallohistoriaa huokuvilla palkinnoilla. Jokainen palkinto, pois luettuna pallopalkinnot, on joko naisten tai miesten maajoukkueen voittamia eri turnauksista ympäri maailmaa!

Pallopalkintoja lukuun ottamatta kaikki myönnetyt palkinnot ovat ikuisia kiertopalkintoja, jonka palkittu henkilö/taho saa vuodeksi haltuunsa, sekä nimensä kaiverrettuna pystiin kiinnitettävään laattaan. Palkitulle jää huomionosoituksesta muistoksi Kunniakirja.

Vuoden seura -palkinto jaetaan aluepäällikön toimesta. Kriteerinä ei ole kilpailullinen menestyminen, vaan toiminnan kehittyminen (edelliseen kauteen verrattuna). Tämä tarkoittaa sitä, että Vuoden seura -palkinto on kaikkien seurojen ulottuvilla - koosta riippumatta.

Pystien ehostamisesta ja kunnostuksesta erityiskiitokset lähtevät Vieremän suuntaan Palkinto-PKP:lle ja Hannu Lappalaiselle. Kiitos avusta, ystävällisestä palvelusta ja laadukkaasta työstä!

KIitokset myös Puijo Wolley Juniorit ry:lle upeasta tapahtumasta, jossa palkintoja pääsimme jakamaan!

Palkitut

KATEGORIASAAJA
Pelaajalupaus/TyttöVeera Help, Kiuruveden Luomu-Wolley
Pelaajalupaus/PoikaTrevor Oyolo, Maaningan Mahti
NaispelaajaMiila Puruskainen, Puijo-Wolley Juniorit
MiespelaajaJukka Lehtonen, Savo Volley
Beach volley/NaispelaajaPäivi Malkki
Beach Volley/MiespelaajaValtter Pennanen
ErotuomariRauno Miettinen
NaisjoukkuePuijo Wolley Juniorit
MiesjoukkueKarelian Hurmos
ValmentajaMarko Räsänen, Karelian Hurmos
Vuoden seuraPuijo Wolley Juniorit
Vuoden tekoEast Volley, Lentopallolähettiläs, Jaakko Hakulinen

 

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!