Valmentajakoulutukset 2019

25.4.2019

Lentopalloliitto on uudistanut valmentajakoulutuksiaan. Edessä ovat I- ja II-Tason koulutukset sekä Aloittavan ohjaajan koulutuksen käytännön saliosio ja Tekniikkakoulu.

Tällä hetkellä valmentajakoulutuksissa ajankohtaisia ovat Aloittavan ohjaajan koulutus/käytännön saliosio, Tekniikkakoulu sekä I- ja II-Tason valmentajakoulutukset.

I-Taso

I-Tason valmentajakoulutus on jo käynnistynyt Verkkokoulutus 1 -osiolla. Voit tutustua Verkkokoulutus 1 -osion sisältöön YouTubessa tämän linkin kautta.

I-Tason Verkkokoulutus 2 -osio toteutetaan 29.4. klo 21:00-21:45. Tähän osioon voit osallistua, vaikka et olisikaan osallistunut ensimmäiseen osioon. Ilmoittaudu I-Tason Verkkokoulutus 2 -osioon tästä linkistä.

II-Taso 

II-Tason valmentajakoulutus käynnistyy tänään klo 21:00 Verkkokoulutus 1 -osiolla. Ehdit ilmoittautumaan tähän maksuttomaan verkkokoulutukseen tästä linkistä kunhan teet sen klo 19:30 mennessä.

Aloittavan ohjaajan koulutus

Aloittavan ohjaajan koulutuksen käytännön saliosio toteutetaan Savonlinnassa 24.5. Talvisalon koululla klo 18-21 mikäli osallistujamäärä on vähintään 4 valmentajaa. Koulutukseen voi tuoda mukanaan myös demourheilijoita (2 €/demourheilija).

Tekniikkakoulu

Tekniikkakoulu toteutetaan Savonlinnassa 25.-26.5. Talvisalon koululla. Koulutukseen voit tuoda tullessasi myös demourheilijoita (2 €/demourheilija). Pääset ilmoittautumaan Tekniikkakouluun tästä linkistä

Lisätietoja

valmentajakoulutuksista https://www.lentopalloliitto.fi/urheilua/valmennus-koulutus.html sekä alue- ja koulutuspäällikkö Pertti Kulluvaaralta.

 

Tasokoulutuksissa edellytetään suoritettua Tekniikkakoulua sekä 3 lk:n tuomarikoulutusta (>5 vuotta edellisestä). Voidaan suorittaa myös koulutuksen kuluessa, mutta ne eivät sisälly tasokoulutusten hintaan.