Sarjakausi 2019-2020

7.8.2019

Minisarjoihin ilmoittautuminen viimeistään 10.9., aikuisten sarjoihin 20.9.

Uutta Itä-Suomen Lentopallon sarjakautta on suunniteltu pitkin kesää, ja muutamia viilauksia lukuun ottamatta homma alkaa olla paketissa. Idän maakunnat yhdistyivät viime vuoden vaihteessa yhdeksi Idän alueeksi, joten maakunnallisia sarjoja ei enää pelata, vaan kaikki ilmoittautuvat Idän sarjoihin. Joukkuemäärien salliessa pelataan ensin maantieteellisissä lohkoissa, ja vasta myöhemmin koko alueen kattavissa sarjoissa.

 

Mini-ikäisten sarjoihin tulee ilmoittautua viimeistään 10.9., lisätietoja nuorten sivuilta. D-ikäisten sarjat alkavat jo syyskuun lopulla, E-ikäistenkin jo lokakuun alussa, joten on tärkeää, että kaikki ilmoittautuisivat määräaikaan mennessä. Olennaisimpia muutoksia sarjoihin ovat

  • ilmoittautuminen tapahtuu Idän sarjoihin (alue- ja Tiikerisarjat) > maantieteelliset lohkot (ent. maakuntasarjat)
  • E-ikäiset pelaavat jo syksystä lähtien myös Tiikerisarjoja
  • F-ikäiset pelaavat jo syksystä lähtien Supersarjaa ja Tiikerisarjaa (säännöt Minisäännöissä)
  • E- ja F-ikäisten toimintapäiviä ei enää ole, vaan Tiikerisarjat korvaavat ne

Aluesarjat on tarkoitettu jo aiemmin sarjoissa pelanneille joukkueille, Tiikerisarjat aloitteleville joukkueille. E- ja F-Tiikerisarjoihin voivat joukkueet ilmoittautua myöhemminkin, mutta määräpäivään mennessä ilmoittautuneet joukkueet huomioidaan turnausjärjestäjinä.

Aikuisten 3-sarjoihin ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 20.9., lisätietoja sarjoista löytyy aikuisten sivuilta.

Seurailkaa näitä sivuja, uusia tietoja päivitetään tänne.  Alueen omia aikatauluja on koottu tapahtumakalenteriin, F-junnujen aikataulut vielä puuttuvat, ja aikuisten aikataulu on suuntaa antava, lopullinen aikataulu määritellään sarjaohjelmia tehtäessä.