Ajankohtaista

Itä-Suomen alueella Tehotreenit ovat lähteneet rakentumaan varsin mukavasti – tällä hetkellä Tehotreenejä on syntynyt 13.
Sparrauspäivät soveltuu liikunta-alan pääsykokeisiin valmistautumiseen. Tanhuvaaran LPT ja LPT-Volley -koulutuksen pääsy- ja soveltuvuuskokeet ovat 10.–11.5.2018.
Sergey Ivanov palkittiin Suomen Lentopalloliiton hopeisella ansiolevykkeellä 10.2.2018 pelatussa LEKA Battle-ottelussa Kuopiossa. Idän alue haki tunnustuksen kiitoksena pitkäaikaisesta aluevalmentajana toimimisesta!
Tekniikkakoulut toteutetaan yhteistyössä seurojen kanssa ja ne ovat nyt tarjolla haettavaksi. Järjestävälle seuralle jää mahdolliset salikustannukset, mutta vastaavasti ei synny kustannuksia omien valmentajien matkoista ja mahdollisista majoittumisista.
Lentopalloliitto on uudistanut aluevalmennusjärjestelmää. Uudessa aluevalmennuksen mallissa puhumme Tehotreeneistä, Teholeireistä, Yläkoululeireistä ja Valintaleireistä.
Lentopalloliitto on uudistanut aluevalmennusjärjestelmää. Uudessa aluevalmennuksen mallissa puhumme Tehotreeneistä, Teholeireistä, Yläkoululeireistä ja Valintaleireistä.
Lentopallossa Itä-Suomessa tapahtuu paljon hienoja asioita, joista olisi varmaan kiva olla tietoinen. Entä kaipaatko tietoa jostain lentopallon osa-alueelta? Oletko tietoinen, että Tanhuvaaran Urheiluopistolla käynnistyy lentopallopainotteinen Liikunnanohjaajan ammatti tutkinto - LPT-Volley?
D-E-ikäisten ohjelmat valmiit
Tulospalvelun pelaajalista toimii nyt myös lisenssilistana.
Kilpailuryhmä on päättänyt, että...
B- ja C-ikäisten turnaukset pelataan viikolla 8.
Toimintapäiväkalenteri päivittyy jatkuvasti.
Lisenssilistat (27.9.2017)
Keski- ja Itä-Suomen maakunnissa on tulossa merkittävä muutos mini-ikäisten sääntöihin. Tulemme laskemaan mini-ikäisten verkon korkeutta.