Ajankohtaista

Itä-Suomi Cup 2020 järjestelyoikeudet myönnettiin Puijo Wolley Juniorit ry:lle. PuWo:lla on käytettävissään riittävästi salikapasiteettia sekä vahvaa osaamista tapahtumajärjestäjänä.
Tehotreenit jatkuvat kevätkaudella 2020. Nyt haussa onkin keväälle treenipaikkoja.
Itä-Suomi Cup 2020 toteutetaan 9.5. Järjestelyvastuu on Pohjois-Savon maakunnalla. Hakemukset alue- ja koulutuspäällikkö Pertti Kulluvaaralle, pertti.kulluvaara(@)lentopalloliitto.fi.
D-juniorit on syytä opettaa kuudella pelaamisen saloihin ajoissa, ennen C-ikäluokkaan siirtymistä, jotta uusi pelityyli ei tulisi ihan shokkina vastaan. Tämä monipuolistaa harjoittelua ja sitä kautta lisää myös pelaajien motivaatiota.
Turnaus toteutettiin Puijo Wolley Junioreiden, Kuopion kaupungin ja Lentopalloliiton yhteistyönä. Turnauksessa olivat mukana 3. ja 4. luokkalaiset noin kymmenestä koulusta.
29.10. toteutetaan kaksi tärkeää asiakokonaisuutta, joihin osallistuminen olisi todella tärkeää. Tämä onnistuu vastuita jakamalla.
Lentopallotuomareiden jatkokurssi (II lk) pidetään Kuopiossa 28.10 klo 16.30 alkaen.
Itä-Suomen Lentopallo on perinteisesti palkinnut lentopallotoimijoita Kuopiossa Puijo Wolleyn järjestämän Savon Sanomat -syysturnauksen yhteydessä.
Lentopallon pelipassien ja vakuutusten myynti on nyt avattu. Ne voi ostaa Suomisportista.
Harrasteturnauksia (13.3.2019)
Laita Itä-Suomen sivuille ilmoitus järjestämästäsi turnauksesta
Tulorekisteri on ollut käytössä tammikuun alusta lähtien
Keski- ja Itä-Suomen maakunnissa on tulossa merkittävä muutos mini-ikäisten sääntöihin. Tulemme laskemaan mini-ikäisten verkon korkeutta.
Osa 2: Joukkueiden rakentaminen - värvääminen ja rekrytoiminen...
Tässä lyhyessä artikkelisarjassa/kirjoituksessani haluan tuoda esiin huoleni jälleen kerran korviini kantautuneista viesteistä valmentajien junioripelaajiin kohdistuvasta aktiivisesta ja tyylittömästä rekrytointi-/värväystoiminnasta.