Ajankohtaista

[1-20] [21-24]
Tehotreenit jatkuvat syyskaudella 2020. Nyt haussa onkin keväälle treenipaikkoja.
Itä-Suomen Lentopallon aluejaostolle sekä sen puheenjohtajalle on luotu omat Instagram -tilit.
Koronaviruksen harjoittelulle ja kilpailutoiminnalle aiheuttamat hankaluudet horjuttavat toimintaamme, mutta ei todellakaan kaada meitä, jos niin yhdessä päätämme!
Pelataan elokuussa, jos koronatilanne sallii.
A, B- ja C-ikäisten kaikkien sijoituspelien osalta mahdollisuus pelata sijoituspelit.
Tiedoksi jaoston kokouksessa tehdyt päätökset: Itä-Suomi Cup ja Mini-ikäisten toiminta keväällä 2020
Kaikki aikuisten valtakunnalliset ja alueelliset sarjat loppuvat, juniorisarjojen kohtalo käsitellään 18.3.2020.
Liittyen tämän päivä THL:n tiedotteeseen
Suomen hallituksen koronavirukseen liittyviä linjauksia noudattaen Lentopalloliitto päätti pysäyttää lentopallon kaiken sarjatoiminnan toistaiseksi lukuun ottamatta miesten Mestaruusliigan seitsemää jäljellä olevaa runkosarjan ottelua, jotka pelataan tyhjille katsomoille kuluvan loppuviikon aikana.
Itä-Suomi Cup 2020 järjestelyoikeudet myönnettiin Puijo Wolley Juniorit ry:lle. PuWo:lla on käytettävissään riittävästi salikapasiteettia sekä vahvaa osaamista tapahtumajärjestäjänä.
Itä-Suomi Cup 2020 toteutetaan 9.5. Järjestelyvastuu on Pohjois-Savon maakunnalla. Hakemukset alue- ja koulutuspäällikkö Pertti Kulluvaaralle, pertti.kulluvaara(@)lentopalloliitto.fi.
D-juniorit on syytä opettaa kuudella pelaamisen saloihin ajoissa, ennen C-ikäluokkaan siirtymistä, jotta uusi pelityyli ei tulisi ihan shokkina vastaan. Tämä monipuolistaa harjoittelua ja sitä kautta lisää myös pelaajien motivaatiota.
Turnaus toteutettiin Puijo Wolley Junioreiden, Kuopion kaupungin ja Lentopalloliiton yhteistyönä. Turnauksessa olivat mukana 3. ja 4. luokkalaiset noin kymmenestä koulusta.
29.10. toteutetaan kaksi tärkeää asiakokonaisuutta, joihin osallistuminen olisi todella tärkeää. Tämä onnistuu vastuita jakamalla.
Lentopallotuomareiden jatkokurssi (II lk) pidetään Kuopiossa 28.10 klo 16.30 alkaen.
Itä-Suomen Lentopallo on perinteisesti palkinnut lentopallotoimijoita Kuopiossa Puijo Wolleyn järjestämän Savon Sanomat -syysturnauksen yhteydessä.
Lentopallon pelipassien ja vakuutusten myynti on nyt avattu. Ne voi ostaa Suomisportista.
Harrasteturnauksia (13.3.2019)
Laita Itä-Suomen sivuille ilmoitus järjestämästäsi turnauksesta