Ajankohtaista

Minisarjoihin ilmoittautuminen viimeistään 10.9., aikuisten sarjoihin 20.9.
Idän alueella on päätetty jakaa huomionosoituksia kauden 2018-2019 perusteella. Siihen kaipaamme apua, ja pyydämme omia ehdotuksiasi 31.7. saakka
Itä-Suomen Lentopallon alueparlamentti pidetään Kylpylähotelli Vesileppiksessä, Leppävirralla 28.5. klo 18-20.
Lentopalloliitto on uudistanut valmentajakoulutuksiaan. Edessä ovat I- ja II-Tason koulutukset sekä Aloittavan ohjaajan koulutuksen käytännön saliosio ja Tekniikkakoulu.
Harrasteturnauksia (13.3.2019)
Laita Itä-Suomen sivuille ilmoitus järjestämästäsi turnauksesta
Tulorekisteri on ollut käytössä tammikuun alusta lähtien
Liikunnanohjauksen perustutkinto - lentopallopainotteisena - on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, joka antaa pätevyyden ammatillista asiantuntemusta edellyttäviin tehtäviin liikunta-alalla.
Lajiesittelyitä olisi hyvä järjestää pitkin vuotta, jotta uteliaille ja harrastusta etsivälle löytyisi useammin mahdollisuus löytää salille ja itselleen upea harrastus.
Keski- ja Itä-Suomen maakunnissa on tulossa merkittävä muutos mini-ikäisten sääntöihin. Tulemme laskemaan mini-ikäisten verkon korkeutta.
Osa 2: Joukkueiden rakentaminen - värvääminen ja rekrytoiminen...
Tässä lyhyessä artikkelisarjassa/kirjoituksessani haluan tuoda esiin huoleni jälleen kerran korviini kantautuneista viesteistä valmentajien junioripelaajiin kohdistuvasta aktiivisesta ja tyylittömästä rekrytointi-/värväystoiminnasta.