Ajankohtaista

Toimintapäiväkalenteri päivittyy jatkuvasti.
Pohjois-Savon maakuntaparlamentti pidetään keskiviikkona 25.10.2017 klo 18 Kuopiossa Neulamäen koulun auditoriossa. Tervetuloa maakunnan lentopalloseurojen aktiivit vaikuttamaan maakunnan toimintaan ja kuulemaan ajankohtaiset asiat! Samana iltana myös mini-ikäisten tilastointikoulutus!
Antti Remes Kiuruvedeltä on valittu Idän nuorisopäälliköksi. Antti tulee vahvistamaan nuorten maakunta ja aluevalmennuksen järjestelyitä aluevalmentajien tukena.
Lisenssilistat (27.9.2017)
Myös Etelä-Karjalan aikuiset
Pohjois-Savossa ja -Karjalassa sekä Etelä-Savossa toteutetaan syyskaudella Aloittavan ohjaajan koulutuksia ja Tekniikkakoulutuksia. Katso itsellesi sopiva paikka tai ajankohta ja ilmoittaudu.
Keski- ja Itä-Suomen maakunnissa on tulossa merkittävä muutos mini-ikäisten sääntöihin. Tulemme laskemaan mini-ikäisten verkon korkeutta.
Pohjois-Savon maakuntajaosto palkitsi kauden 2016-17 menestyjät Suomi-Saksa maaottelussa Kuopiossa 10.9.2017. Onnittelut kaikille!
Tietoa turnauksista voi lukea ja uusista turnauksista ilmoittaa alueen sivuilla
C-nuorten alue-SM -turnauksen järjestelyoikeuksien haun takaraja oli eilen.
Kausi 2016-2017 alkaa olla paketissa. Tällä hetkellä aluepäällikön kalenterissa järjestellään koulutuksille viikonvaihteita.
Osa 2: Joukkueiden rakentaminen - värvääminen ja rekrytoiminen...
Tässä lyhyessä artikkelisarjassa/kirjoituksessani haluan tuoda esiin huoleni jälleen kerran korviini kantautuneista viesteistä valmentajien junioripelaajiin kohdistuvasta aktiivisesta ja tyylittömästä rekrytointi-/värväystoiminnasta.
Harjoitusmateriaalia