Ajankohtaista

Itä-Suomi Cup 2019 pelataan tänä vuonna Keski-Suomessa, Jyväskylässä lauantaina 11.5.
Harrasteturnauksia (13.3.2019)
Laita Itä-Suomen sivuille ilmoitus järjestämästäsi turnauksesta
Tulorekisteri on ollut käytössä tammikuun alusta lähtien
Snow Volley Kuopio 6.4.2019 Puijon hiihtostadionilla Tule mukaan uuteen lentopalloturnaukseen – nyt pelataan lumella upeissa Puijon maisemissa lauantaina 6.4.2019! Snow Volley pelataan 3 vastaan 3 ja lentopallokosketuksilla. Kuopion turnauksessa pelataan naisten ja miesten kilpasarjat sekä harrastesarja. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Puijo Wolley Juniorit ja Wänäri Cowboys
Idän alueen B- ja C-ikäisten aluemestaruudet pelataan viikolla 7, C-ikäiset lauantaina 16.2. ja B-ikäiset sunnuntaina 17.2.
Liikunnanohjauksen perustutkinto - lentopallopainotteisena - on toisen asteen ammatillinen perustutkinto, joka antaa pätevyyden ammatillista asiantuntemusta edellyttäviin tehtäviin liikunta-alalla.
Lentopalloerotuomareiden peruskurssi (III-luokka) järjestetään Kuopiossa torstaina 13.12 klo 16.30 - n. 21.30. Ilmoittaudu mukaan!
Lajiesittelyitä olisi hyvä järjestää pitkin vuotta, jotta uteliaille ja harrastusta etsivälle löytyisi useammin mahdollisuus löytää salille ja itselleen upea harrastus.
Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Etelä-Savon maakuntajaostot lakkautettiin ja tilalle perustettiin Itä-Suomen Lentopallon aluejaosto.
Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen.
Tehotreenit jatkuvat kevätkaudella 2019. Nyt haussa onkin keväälle treenipaikkoja.
Koululentisturnaus järjestettiin toista kertaa. Hallissa oli yhteensä 400 innokasta koululaista, opettajaa ja toimitsijaa. Turnauksen järjestelyistä vastasi Puijo-Wolley Juniorit ry.
Uusia seuroja voi ilmoittautua koko talven ajan.
Pohjois-Savon Lentopallon maakuntajaosto palkitsi kauden menestyjät Kuopiossa 2.9. järjestetyssa maaottelupelissä. Onnittelut kaikille!
Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa. Tanhuvaaran Urheiluopisto toteuttaa lentopallon lajiryhmälle neljä leiriä lukuvuoden 2018–2019 aikana.
Keski- ja Itä-Suomen maakunnissa on tulossa merkittävä muutos mini-ikäisten sääntöihin. Tulemme laskemaan mini-ikäisten verkon korkeutta.
Osa 2: Joukkueiden rakentaminen - värvääminen ja rekrytoiminen...
Tässä lyhyessä artikkelisarjassa/kirjoituksessani haluan tuoda esiin huoleni jälleen kerran korviini kantautuneista viesteistä valmentajien junioripelaajiin kohdistuvasta aktiivisesta ja tyylittömästä rekrytointi-/värväystoiminnasta.