Joukkueohjeet

PELIPAIKAT

 

Aurinkorinteen koulu, E-pojat

Mutkankatu 2, 70820 Kuopio

Studentia, E-tytöt

Yliopistonranta 3, 70700 Kuopio

Neulamäen koulu, D-pojat

Pinokuja 6, 70150 Kuopio

Martti Ahtisaaren koulu, D-tytöt

Lehtoniementie 103, 70840 Kuopio

Pohjantien (Kalevalan) koulu, C-tytöt

Pohjankatu 2, 70500 Kuopio

Jynkänlahden koulu, C-pojat

Varsanpolku 2, 70780 Kuopio

 

Pysäköinti vain merkityillä paikoilla, säädöksiä noudattaen. Viikonloppuisin Studentian parkkipaikalla ei ole pysäköinninvalvontaa.

 

YHTEISET ASIAT

 

Lämmittely ja pelaaminen

Joukkueiden tulee tuoda mukanaan lämmittelyyn ja mahdollisesti myös pelaamiseen sopivia palloja. Pallot tulee olla nimikoituja sekaantumisten välttämiseksi.

Mikäli pelikoululla on vähän pukuhuoneita, jakavat saman maakunnan joukkueet yhteisen pukuhuoneen. Mikäli pukuhuoneiden siisteydestä ei ole huolehdittu ja se jää käytön jälkeen roskaiseksi, voi turnausjärjestäjä lähettää siivouksesta jälkilaskun 50 €.

  • Omat lämmittelypallot.

 

Pelipaikat

Turnauskoulut ja -paikat ovat päihteettömiä.

Pysäköinti vain sallituilla paikoilla.

Huolehditaan yhdessä siisteydestä! Jokainen huolehtii roskat roskiin, sammuttaa valot lähtiessään ja palauttaa välineet oikeille paikoilleen.

 

Turnauspalaveri

Jokaisella koululla on oma turnausvastaava järjestävän seuran toimesta. Ennen ensimmäisen pelin alkua kaikkien joukkueiden valmentajat osallistuvat turnauspalaveriin, jossa käydään läpi turnauksen säännöt ja päivän ohjelma. Turnausvastaavalla on oikeus puuttua häiriötilanteisiin ja tarvittaessa poistaa henkilö, joka käytöksellään vaarantaa turnauksen onnistumisen. Tarkoituksena on järjestää lapsille ja nuorille mukava päivä, jossa kaikki tuntee onnistumisen tunteita. Näin saadaan harrastajia jatkamaan lajin parissa.

 

Tuomarointi

Lepovuorossa oleva joukkue on vastuussa otteluiden kirjuroinnista ja tuomaroinnista. Tuomarina tai kirjurina voi toimia ihan hyvin nuori itse tai sitten valmentaja, huoltaja tai lapsen vanhempi. Tuomarin täytyy tietää pelin säännöt ja tuomioiden näyttötavat, mutta tuomarikorttia tai vastaavaa ei tässä tilanteessa vaadita. Kirjuri seuraa tuomarin näyttöä ja huolehtii, että laittaa pisteet oikeinpäin. Poikkeuksena sijoitusottelut, joihin järjestetään tuomarit järjestävän seuran toimesta. Varautukaa omilla pilleillä, jotta pystytään pitämään hygieniasta paremmin huolta.

  • Omat pillit, lepovuorossa olevat joukkueet huolehtivat tuomaroinnista ja kirjuroinnista.

 

Ensiapu

Turnaukselle on määritelty yksi ensiapuvastaava. Lisäksi jokaiselta koululta löytyy järjestäjän puolesta henkilö, joka tietää missä ensiapuun tarvittavat tavarat ovat ja on vastuussa niiden saatavuudesta. Järjestäjä huolehtii, että jokaisella koululla on pieni määrä hätäensiapuun tarvittavia välineitä. Jokaisella joukkueella tulee olla omat ensiaputarvikkeet mukana.

Pelaajia on hyvä muistuttaa ottamaan mukaan oma lääkityksensä esimerkiksi astma- ja allergialääkkeet, mikäli niitä saattaa tarvita päivän aikana.

  • Joukkueella tulee olla ensiapulaukku tai vastaava.
  • Pelaajille omat lääkkeet mukaan.

 

Ruokailu: Jokaisella koululla on tarjolla lounasta klo 11.00–13.30 välillä. Ruokatilaukset tulee tehdä ennakkoon 28.4.2022 mennessä. Ruokatilaus on sitova. https://www.ita-suomenlentopallo.fi/ita-suomi-cup/kuopio-isc-2022/ruokailu/

Ruokailut otteluohjelmaan merkityillä tauoilla, paitsi Jynkänlahdessa, jossa ruokailu viimeisen pelin jälkeen.

 

Majoitus: Original Sokos Hotel Puijonsarvi on antanut turnausosallistujille perheineen majoitustarjouksen. Hotelli sijaitsee Kuopion keskustassa. Varaustiedot yhteystietoineen löytyy linkistä:

https://www.ita-suomenlentopallo.fi/ita-suomi-cup/kuopio-isc-2022/majoitustarjous/

 

Palkinnot: Kolme parasta joukkuetta palkitaan turnauksessa mitalein. Lisäksi voittajajoukkue saa kiertopalkinnon (pokaali). Turnausjärjestäjä pyrkii järjestämään palkintojenjakoon liigapelaajan (Puijo Wolley naiset tai Savo Volley). Koronatilanteesta riippuen mitalit voidaan jakaa myös siten, että joukkueen valmentaja jakaa ne.

Jokaisesta joukkueesta tullaan palkitsemaan Tsemppari-pelaajaa. Tsemppari-pelaajan valitsevat joukkueen toimihenkilöt tai palkinto voidaan arpoa pelaajien kesken.

 

KOULUKOHTAISET ASIAT:

 

Aurinkorinteen koulu

Pukuhuoneita 4

Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja mobilepay.

 

Neulamäen koulu

Pukuhuoneita 4

Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja mobilepay.

 

Pohjantien koulu

Pukuhuoneita 4

Kahviossa maksuvälineenä käy korttimaksu, käteinen ja mobilepay.

 

Martti Ahtisaaren koulu

Pukuhuoneita 5

Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja mobilepay.

 

Studentia

Pukuhuoneita 6

Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja mobilepay.

 

Jynkänlahti

Pukuhuoneita 2

Kahviossa maksuvälineenä käy käteinen ja mobilepay.

 

Jos kysyttävää turnausjärjestelyihin liittyen, ota yhteyttä.

Maarit Viljakainen

maarit.viljakainen@puijowolley.fi

Katja Sahlberg

katjapuijowolley@gmail.com