Harrasteturnaukset

Ohje turnausten lisäämisestä Harrasteturnaukset-sivulle.

*******************************************************************

Snow Volley Kuopio 6.4.2019 Puijon hiihtostadionilla

 

Tule mukaan uuteen lentopalloturnaukseen – nyt pelataan lumella upeissa Puijon maisemissa lauantaina 6.4.2019!  Snow Volley pelataan 3 vastaan 3 ja lentopallokosketuksilla. Kuopion turnauksessa pelataan naisten ja miesten kilpasarjat sekä harrastesarja. Turnauksen järjestävät yhteistyössä Puijo Wolley Juniorit ja Wänäri Cowboys.

 

Hauska pelipäivä talventaitteeksi lumella – tervetuloa kaikki mukaan lentisjoukkueella, biitsiporukalla, opiskelijat, työporukat ja tietysti kaverijengit! Ilmoittautuminen 1.4. mennessä Puijo Wolleyn sivuilla www.puijowolley.fi/snow-volley

 

Säännöt

Pelimuoto "kolme vastaan kolme", erät 15 pisteeseen kahdesta voittoerästä (2-0, 2-1), pelialue 8 x 8 m, torjunta ei ole kosketus ja passi lentopallon tulkintalinjalla (ei siis beach volleyn tulkintalinja). Rotaatio on vapaa eli pelaajat voivat ryhmittää joukkueensa vastaanotossa haluamallaan tavalla.

Joukkueessa voi olla myös neljä pelaajaa, jolloin yksi pelaaja on vaihdossa. Erässä saa käyttää kaksi vaihtoa. Lentopallosta poiketen ei ole pakko vaihtaa samaa pelaajaa kentälle ja takaisin.

Turnaus pelataan biitsipalloilla.

 

Sarjat

Kilpasarja Naiset

Kilpasarja Miehet

Harrastesarja (naiset, miehet, sekajoukkueet) Harrastesarjan joukkueessa saa pelata max. yksi 2-sarjan tai sitä ylemmän tason pelaaja.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Snow Volley Kuopio 6.4. turnaukseen tapahtuu http://www.puijowolley.fi/snow-volley/ -sivulla olevalla lomakkeella 1.4.2019 mennessä.

 

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 40 eur/joukkue.

Osallistumismaksun voi maksaa ennakkoon PuWon tilille OP FI86 5600 0520 1415 76 (Kirjoita maksun viestiosaan joukkueen nimi ja yhteyshenkilö). Voit maksaa myös paikan päällä käteisellä tai maksukortilla.

 

Otteluohjelmat

Otteluohjelmat julkaistaan 2.4. www.puijowolley.fi/snow-volley/-sivulla. Pelit alkavat Puijolla klo 10.

Järjestäjällä oikeus tehdä muutoksia turnauksen alkuun saakka, mutta joukkueille ilmoitetaan mikäli päivän 1. ottelun alkuaika muuttuu.

 

Tuomarit

Wänäri Cowboys ja Puijo Wolley hoitaa tuomarit ja kirjurit paikalle. Tuomari voi toimia myös kirjurina.

 

Palkinnot

Sarjojen voittajat palkitaan tavarapalkinnoin.

 

Pelipaikka

Puijon Hiihtostadionin jalkapallokenttä, Suurmäentie 85, Kuopio. Turnauksen osallistujien käytössä on pukuhuoneet ja wc-tilat stadionrakennuksessa.

Turnauspaikalla kanttiinipalvelut.

 

Yhteystiedot

Puijo Wolley Juniorit ry Niina Pirskanen toimisto@puijowolley.fi 050-3066889
Wänäri Cowboys ry Salla Asikainen salla.asikainen@outlook.com 044-9887885

 

 

Lentisterveisin,

Niina Pirskanen
Toiminnanjohtaja
Puijo Wolley Juniorit ry
Haapaniemenkatu 10 A
70100 KUOPIO
niina.pirskanen@puijowolley.fi
p.050-3066889

www.puijowolley.fi

 

 

PDF-tiedostoSnow Volley.pdf (108 kB)