Tulospalvelu

Tulospalvelu

 

Tulospalvelusivun yläreunasta voi valita haettavan tiedon, Liitto-/Alueet-valinnalla voi vasemmasta reunasta valita liiton/alueen/maakunnan sarjojen ohjelmat.

Kunkin lohkon otteluohjelmaan pääsee valitsemalla kyseisen lohkon. Lohkojen ohjelmasta saa auki kunkin joukkueen omat pelit ja yhteyshenkilötiedot valitsemalla kyseisen joukkueen.

Tulosten lähettäminen

Sähköistä pöytäkirjaa käytettäessä tulokset päivittyvät tulospalveluun livenä. Jos sähköistä pöytäkirjaa ei käytetä, tuloksen voi ilmoittaa manuaalisesti, jolloin myös pöytäkirja tulee kuvata tuloksen yhteyteen.

Sähköistä pöytäkirjaa, otteluaikojen asettamista ja pelaajaluetteloa varten joukkueen koodi tulee laskun mukana. Tarvittessa koodin voi myös tilata tulospalvelusta kohdasta Kirjaudu > Tilaa unohtunut joukkuetunnus (ei vaihdu uudelleen tilattaessa). Sähköpostiosoitteeksi tulee laittaa sama osoite, mikä on tulospalvelussa joukkueen yhteyshenkilön osoite, ja koodi tulee siihen osoitteeseen.

Aikuisten sarjoissa tulee otteluille asettaa vähintään päivämäärä, jotta sähköisen pöytäkirjan käyttäminen ja tuloksen lähettäminen onnistuu. Päivämäärän voi asettaa heti, kun se on selvillä.

Ohje päivämäärän asettamiseen

Ohje tulosten ja pöytäkirjojen lähettämiseen
siinä tapauksessa, että on jouduttu käyttämään paperista pöytäkirjaa.