Joukkuekoodi: otteluajat, mobiilipöytäkirja, pelipassit

Sähköistä pöytäkirjaa, otteluaikojen asettamista ja pelaajaluetteloa varten joukkueen koodi tulee laskun mukana. Tarvittessa koodin voi myös tilata tulospalvelusta kohdasta Kirjaudu > Tilaa unohtunut joukkuetunnus (ei vaihdu uudelleen tilattaessa). Sähköpostiosoitteeksi tulee laittaa sama osoite, mikä on tulospalvelussa joukkueen yhteyshenkilön osoite, ja koodi tulee siihen osoitteeseen.

 

Otteluajat aikuisten sarjoissa

Sähköisen pöytäkirjan täyttäminen ei onnistu, jos ottelulla ei ole päivämäärää. Aikuisten sarjoissa ottelun/turnauksen järjestäjä laittaa päivämäärät, kellonajat ja pelipaikan alla olevan ohjeen mukaan. Sen jälkeen riittää, kun ilmoittaa muille joukkueille, että tiedot löytyvät tulospalvelusta.

Otteluajat nuorten sarjoissa 

Turnauksen järjestäjä laittaa päivämäärät ennen turnauskutsun lähettämistä alla olevan ohjeen mukaan. Huolehdithan siis, että turnauskutsu tulee tehtyä ajoissa.

Tulospalvelun pelaajaluettelo pelipassilistana

Kaikissa sarjoissa tulee tehdä pelaajaluettelot tulospalveluun, ja nämä luettelot käyvät myös pelipassilistana. Luetteloon voi laittaa vain pelipassillisia pelaajia. Pelaajaluettelot ovat ehdottomia myös sähköisen pöytäkirjan käytössä, joten ajantasainen luettelo tulee tehdä viimeistään tunti ennen peliä.

Pelipassilistana käy vain lista, joka on tulospalvelussa.

Pelaajaluettelo näkyy myös julkisesti tulospalvelussa, mutta ilman syntymävuotta ja pelipassin laatua.

 

Ohjeita

 

Otteluajan asettaminen

 

Mobiilipöytäkirja (sisältää ohjeen pelaajaluettelojen tekemiseen, samoilla tunnuksilla asetetaan otteluajat).

 

Pelipassit

Pelipassit, jotka oikeuttavat pelaamisen aluesarjassa

  • aluesarjojen kilpapassi (vakuutuksellinen tai vakuutukseton)
  • nuorten kilpapassi (syntymävuoden mukainen)
  • kertapassi