Yli-ikäiset

D-E-ikäiset

Yli-ikäissäännöt nuorten sarjamääräyksissä kohta 13.1

Yli-ikäisen pelaamiseen nuorempien joukkueessa ei tarvise anoa lupaa.

Itä-Suomen D-E-ikäisten joukkueissa sekä yli-ikäisenä että oman ikäisten joukkueessa peluuttamiseen on anottava erikseen lupa kilpailuryhmältä.

Pelaaja saa pelata joko yli-ikäisenä nuorempien joukkueessa tai oman ikäisissään, ei molemmissa. Molemmissa joukkueissa pelaamiseen tarvitaan lupa. C-ikäisen pelaamiseen sekä D-ikäisissä että C-ikäisissä tulee lähettää vapaamuotoinen hakemus lentopalloliiton kilpailu- ja seuratoimintapäällikölle Jari Lankiselle, jari.lankinen@lentopalloliitto.fi. Itä-Suomen sarjoissa luvan yli-ikäisen pelaamiseen sekä nuorempien että oman ikäisten joukkueessa tai seuran sisäisenä siirtona useammassa nuoremman ikäluokan joukkueessa voi tehdä tällä lomakkeella. Hakemuksen käsittelee alueen kilpailuryhmä.

Yli-ikäisiä saa olla joukkueessa useampia, mutta eräkohtaisesti saa pelata vain yksi yli-ikäinen pelaaja. Lisäksi yli-ikäisten pelaamisesta ilmoitetaan turnauksen teknisessä palaverissa, ja tieto merkitään myös pöytäkirjaan kyseisten pelaajien kohdalle (merkinnällä Yli-ikä).

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.