Sarjamääräykset

Sarjajärjestelmät

Tulospalvelu
Idän sarjat

Valitse sarja > lohko, jolloin näet lohkon otteluohjelman, turnausten ajankohdat ja järjestäjät.
Joukkueen yhteystiedot näet klikkaamalla joukkueen nimeä otteluohjelmassa.

Yli-ikäisten käyttö on tarkoitettu auttamaan pieniä joukkueita saamaan sarjaan joukkue aikaiseksi. Yli-ikäisille ei tarvitse anoa lupaa muutoin kuin siinä tapauksessa, että pelaaja pelaa sekä yli-ikäisenä nuorempien joukkueessa että jossain muussa nuorten joukkueessa. Jos yli-ikäisenä pelaava pelaaja on A-C-ikäinen, tulee anomus lähettää liiton kilpailu- ja seuratoimintayksikön päällikölle Jari Lankiselle (jari.lankinen@lentopalloliitto.fi), mutta jos pelaaja on D-E-ikäinen, anomus tulee lähettää tulee lähettää alueen sivuilta löytyvällä lomakkeella, jolloin asian käsittelee alueen kilpailuryhmä.

Torneopalin pelaajaluettelossa tulee olla merkintä yli-ikäisistä pelaajista ja turnausten teknisissä palavereissa joukkueen tulee ilmoittaa käyttävänsä yli-ikäispelaajia.

Keväällä AM-sarjan finaaleissa eivät enää yli-ikäiset saa pelata. Yli-ikäisjoukkueet siirretään pelaamaan turnauksiin, joissa pelataan muista kuin mitalisijoista.

Idän D-E-tyttöjen sarjoissa saa pelata yksi poika/joukkue/erä, jos pojille ei ole omaa joukkuetta, jossa pelata. Joukkueessa voi siis olla useampi poika, mutta he saavat pelata eräkohtaisesti.

D- ja E-ikäisten sarjoissa on vapaa aloitus.

Kaikissa sarjoissa on vastaanotto hihalyönnillä (kahden käden hihalyönti tai 1- tai 2-käden tiikeri tai kierähdys).

Kausiaikataulu


Järjestäjävuoro 2023-2024

Ensisijainen vuoro tulevissa turnauksissa joukkueella, joka ei ole vielä järjestänyt turnausta (syksyllä/keväällä).

Miten järjestän turnauksen?

Joukkuekoodi: mobiilipöytäkirja, pelipassit